Creatieve workshops

 

 

Zin in en ochtend, middag of avondje ontspanning en tijd voor jezelf? Meld je dan nu aan voor een van onze leuke creatieve workshops of ons inloop atelier. Er is keuze genoeg uit onze vaste workshops maar er zijn ook regelmatig wisselende workshops passend bij bijvoorbeeld de feestdagen of jaargetijden. Raadpleeg onze agenda voor een overzicht van geplande workshops.


Tijdens onze workshops leer je technieken  waar je uiteindelijk thuis ook zelf mee aan de slag kunt en je bent altijd vrij in de keuze wat je gaat maken.  Bij Mosa & More kan iedereen iets anders maken als daar behoefte aan is en we hebben vrije keuze aan steentjes en materialen.


Alle creatieve workshops worden bij Marjolein thuis gegeven in het gezellige atelier op de eerste verdieping waar plaats is voor 6 personen. Met een kleinere groep komen is mogelijk en zelfs alleen komen kan. Ben je met een grotere groep is het mogelijk een workshop op (een andere) locatie te boeken, wij nemen dan de benodigde materialen mee. Bij deze keuze is er wel minder variatie in het te maken onderwerp  en steenkeuze mogelijk en wordt er bij een afstand van meer dan 10 km vanaf Alphen aan den Rijn reiskosten berekend.


Per workshop zijn er is er een tijdsduur indicatie en prijs dit staat altijd bij de workshop vermeld. De prijzen zijn per persoon en inclusief koffie/thee wat lekkers en alle materialen. Voor elke workshop is een voorbeeld aanwezig en in het atelier staan ook veel inspirerende creaties. 


Elke workshop is een creatief uitje waarbij gezelligheid voorop staat maar naar huis gaan met een mooi product is voor ons ook belangrijk. Dus letterlijk gezegd:  ‘gezelligheid kent geen tijd’, het kan het dus gebeuren dat een workshop iets uitloopt.


Wil je een creatieve workshop boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardagspartijtje, familie-uitje, andere gelegenheid of heb je bijzondere wensen? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Inloop atelier

Heb je al eens een workshop gevolgd, of aardig wat kennis van de technieken (mozaiek, hotpot glasfusing, epoxy) die in ons atelier worden aangeboden dan is het inloop atelier wellicht iets voor jou. Deze open inloop momenten zijn ideaal voor een ieder die graag iets wil maken in een eigen tempo, thuis de mogelijkheden niet heeft of met andere creatieve mensen samen creatief bezig wil zijn. Het uitgangspunt van deze momenten is zelfstandig werken, elkaar inspireren en kennis/technieken uit wisselen, waarbij ik als begeleider wel aanwezig ben voor (hulp)vragen. Er wordt geen vaste workshop gegegeven in lesvorm waardoor je zelf kunt maken wat jij wil.  Er kunnen eigen materialen/werkstukken worden meegenomen om mee aan de slag te gaan en er is de mogelijkheid materialen en of voegsel bij ons aan te schaffen (prijzen hiervoor kunnen vooraf opgevraagd worden). 

Het inloop atelier is altijd op afspraak en duurt 2 uur en er kunnen maximaal 4 personen aanwezig zijn. 

Wanneer?

Dinsdagmiddag wekelijks 13.30-15.30 uur

Vrijdagochtend wekelijks 9.30 -11.30 uur

Andere dagen en tijden zijn in overleg mogelijk.

De kosten zijn € 15,00 per keer of er kan een strippenkaart gekocht worden voor € 70,00 voor 5 lessen.  

De prijzen zijn inclusief gereedschap, koffie/thee met iets lekkers maar exclusief materiaal, lijm en eventuele stookkosten. 

Bij annuleren binnen 24 uur worden de kosten wel in rekening gebracht.

 

 

 

Workshops gecombineerd met lunch, high tea of een borrel

 

Voor groepen bieden wij ook workshops aan die gecombineerd worden met een lunch, high tea of een borrel. Door de uiteenlopende wensen van klanten zijn deze workshops niet online te boeken. Hieronder staan de mogelijkheden verder toegelicht.

Wil je weten wat voor voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Lunch (minimaal 3 personen, prijs op aanvraag)

 

 

Wij kunnen, in overleg, een lunch samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld een eenvoudige lunch zijn of een uitgebreide lunch met luxe broodjes, fruit, yoghurt, sapjes, etc.

 

High tea (minimaal 6 personen, prijs op aanvraag)

 

 

Lekker genieten van zoete en hartige lekkernijen onder het genot van verschillende soorten thee/koffie.

 

Kaasplankje/Borrelplankje (minimaal 2 personen, prijs op aanvraag)

 

 

Lekker genieten van diverse hartige vers gemaakte hapjes.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.