Creatief zijn kan iedereen en brengt je hoofd tot rust

 

 

Lekker even niets!


Herken je dat, je hoofd loopt over van alle dingen die je MOET doen van jezelf, het huishouden, de sociale verplichtingen en van die 'ik heb nog zoveel te doen' gevoelens?

Ga dan eens creatief aan de slag! Je concentreert je dan namelijk op iets waar je mee bezig gaat en kunt dan even niet meer aan iets anders denken, dat geeft rust. Je laat je handen het werk doen en het maakt niet uit of er een perfecte creatie ontstaat. Gewoon lekker bezig zijn, dat is ons motto.

Bij Mosa & More vind je diverse mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld een workshop,  een creatief DIY pakketje om een ander mee te verrassen of diverse (handgemaakte) artikelen die te koop zijn in onze webshop.

 

Meer over Marjolein


Creatief zijn zit al vanaf kinds af aan in mij. Tekenen, knutselen, fotograferen, kleding maken voor mijn barbiepoppen, koken en bakken en allerlei spullen verzamelen om ‘ooit’ iets van te maken. Lang heb ik dan ook getwijfeld of ik mijn beroep ervan zou maken als activiteitenbegeleider. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op een andere manier mijn creativiteit in te zetten. Namelijk als maatschappelijk werker in het speciaal onderwijs. Kijken naar de mens de mogelijkheden en de middelen om vragen op te lossen. Maar, de creatieve kriebel bleef. In 2013 werd ik op het Griekse Eiland Kos zo geïnspireerd door een eeuwenoude mozaïekvloer dat ik besloot deze na te gaan maken op een tuinornament. Een prachtig eindresultaat heeft ervoor gezorgd dat ik toch mijn droom ‘creatief bezig zijn’ achterna ben gegaan. 

 

 

Zo is Mosa & More tot stand gekomen. Mosa staat voor de mozaïekkant “Mosaics” en More voor andere creatieve ideeën die op poppen. En dat zijn er nogal wat. Maar dat houdt me van de straat zullen we maar zeggen.

Mosa & More is dan wel onstaan vanuit Marjolein's creatieve geest maar wordt gedraaid door zowel Marjolein als Yvonne.

 

Diversiteit!


Mosa & More biedt naast de verkoop van mooie en leuke artikelen in de webshop diverse creatieve workshops aan. Kortere of langere en steeds afwisselend. Waarom deze diversiteit? Simpel: omdat er zoveel creatieve mogelijkheden zijn die wij ook graag ontdekken. Dit heeft als voordeel dat:

  • Niet iedere deelnemer aan een workshop hetzelfde hoeft te maken.
  • Je kunt kijken welke creatieve activiteit nou bij jou past.
  • Je meerdere keren bij ons terug kunt komen.
  • En wij energie krijgen van alle mooie dingen die tot stand komen in jullie handen.

 

Geïnspireerd?


Wil jij ook een keer creatief aan de slag, een nieuwe hobby ontdekken of gewoon een gezellige ochtend/ middag/ avond hebben? Neem dan contact met ons op via ons contact formulier en plan een gezellige activiteit met:

  • vrienden of vriendinnen
  • moeder- dochter/zoon, vader – dochter/zoon
  • collega’s ( bedrijfsuitje)
  • familie
  • etc.

Er zijn diverse mogelijkheden. En vragen kost niets!.

 

Liefs Marjolein en Yvonne

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.