Laatste berichten


Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

Tjee, het is alweer juni! De afgelopen tijd hebben we helaas niet veel kunnen doen qua workshops. Corona heeft in de start van 2021 meer stilgelegd dan gedacht in 2020. Lockdown is toch wel een van de overheersende woorden geweest.

Lees meer

Help, nog een huis vol spullen!

Help, nog een huis vol spullen!

Omdat we niet op markten kunnen staan vanwege het virus, en de webshop nog niet echt storm loopt komt de realisatie dat mijn huis nog wel erg vol gemozaiekte spullen staat, met name kerstdecoratie!

Lees meer

DIY pakketjes en Webshop

DIY pakketjes en Webshop

Deze tijden vragen toch meer het zoeken naar creatieve oplossingen. Zo zijn we begonnen met het ontwerpen van diverse DO IT YOURSELF (DIY) pakketjes zodat er nog steeds de mogelijkheid is thuis creatief aan de slag te gaan.

Lees meer

Corona

Corona

Nog niet eerder van de naam Corona gehoord anders dan een lekker biertje met warme dagen! Nou ondertussen weten we dat het ook iets anders is, een zeer vervelend virus met grote gevolgen.

Lees meer

Oudere berichten

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.