Projecten

 

Mosa & More maakt ook projecten van mozaïek of Resin Art in opdracht. Dit kunnen kleine projecten zijn, zoals een persoonlijk cadeau, maar ook grotere projecten zoals een ornament voor in de tuin, het vervaardigen van een logo of een gedenkmozaïek.

Het is ook mogelijk dat wij een groep begeleiden die met elkaar een mozaïek maakt als onderdeel van een uitje, teambuilding , vrijgezellenfeest of als persoonlijk afscheid van een dierbare (gedenkmozaïek)

Voor dit soort projecten gaan we altijd uitgebreid in gesprek om de wensen van de opdrachtgever duidelijk te krijgen. Het is tenslotte belangrijk voor ons dat hetgeen we maken voldoet aan uw wensen.

De prijzen van dit soort projecten variëren afhankelijk van materiaal, tijd en speciale wensen. Na overleg wordt een persoonlijke offerte opgesteld.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

 

Voorbeeldprojecten


Vijverbak

 

De wens was een waterbak met als thema  ‘Gaudi’. Deze mensen waren weg van de mooie kleuren en vormen die Gaudi gebruikt in zijn mozaïek werken. Met glasmozaïek en speciale waterbestendige lijm zijn we aan de slag gegaan. Na een paar weken was dit het eindresultaat.

 

 

Tuin Ornament

 

Wij hebben een groot stuk gras in onze tuin en we zijn op zoek naar een ‘kunstwerk’ voor op het gras.

Wij hebben voor deze opdracht gebruik gemaakt van een betonnen waterornament met massief betonnen bollen met een omtrek van 30, 35 en 40 cm die op een ronde plaat staan van 60 cm.

Omdat het ornament in een tuin kwam te staan hebben we natuurlijke kleuren gebruikt en de vorm van grote bloemen aan de bovenzijde aangebracht.

 

 

Persoonlijk verjaardagscadeau

 

Binnen de familiekring van deze opdrachtgever was iemand jarig die veel affiniteit heeft met het Boeddhisme. Op onze Facebook-pagina hadden ze een Boeddha-bord gezien dat erg geschikt leek. Alleen wel graag in andere kleuren die meer bij het boeddhisme voorkomen. Ook dit soort verzoeken zijn bij ons mogelijk. De jarige was erg blij met het persoonlijke cadeau.

 

 

Tuinmuur

 

Een saaie muur omtoveren tot een tropisch paradijs. Een vraag die we nog niet eerder gehad hadden maar waarvoor we de uitdaging niet uit de weg gingen. Een kleurrijk geheel is het geworden waarbij de bewoner zelf ook stukken mozaïek gedaan heeft.

 

 

Bedrijfslogo

 

De start van een nieuw bedrijf. Wat is dan leuker om daar een passend logobord bij te hebben?


Op een houten onderbord zijn we aan de slag gegaan met een combinatie van mozaïek en resin art. Op deze manier is het mogelijk geweest de juiste kleuren en het logo samen te voegen tot dit welkomsbord.

 

 

Gedenkmozaïek

 

Gedenk mozaïek wordt gemaakt om een bijzonder persoon te gedenken en kan in verschillende vormen en afmetingen gemaakt worden. Wij maken (al dan niet samen met u als nabestaanden) dit soort mozaïek met veel aandacht voor de persoonlijke wensen die er zijn en zorgen ervoor dat er van elk mozaïek maar één stuk is. 

Wij werken met dit soort mozaïeken uitsluitend met glasmozaïek wat in verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar is, afhankelijk van de persoonlijke wensen. 

Gedurende het gehele proces hebben we regelmatig contact om uiteindelijk tot een uniek eindresultaat te komen.

Het maken van dit soort mozaïek is arbeidsintensief, maar voor elke budget mogelijk. U kunt altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

De symboliek van gedenkmozaïek is voor ons dat wij van (gebroken) stukjes mozaïek een nieuw geheel maken en zo diegene te eren in een kleurrijk en persoonlijk object.

Kleurrijk hart

Dit kleurrijke hart staat binnenshuis op een mooie gedenkplekje voor een dierbaar persoon

 

 

Rubik’s cube

 

Deze rubik’s cube hebben we gemaakt voor een jong overleden persoon die hier verzot op was.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.