Strippenkaart

€ 70,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Inloop atelier

Heb je al eens een workshop gevolgd, of aardig wat kennis van de technieken (mozaiek, hotpot glasfusing, epoxy) die in ons atelier worden aangeboden dan is het inloop atelier wellicht iets voor jou. Deze open inloop momenten zijn ideaal voor een ieder die graag iets wil maken in een eigen tempo, thuis de mogelijkheden niet heeft of met andere creatieve mensen samen creatief bezig wil zijn. Het uitgangspunt van deze momenten is zelfstandig werken, elkaar inspireren en kennis/technieken uit wisselen, waarbij ik als begeleider wel aanwezig ben voor (hulp)vragen. Er wordt geen vaste workshop gegegeven in lesvorm waardoor je zelf kunt maken wat jij wil.  Er kunnen eigen materialen/werkstukken worden meegenomen om mee aan de slag te gaan en er is de mogelijkheid materialen en of voegsel bij ons aan te schaffen (prijzen hiervoor kunnen vooraf opgevraagd worden). 

Het inloop atelier is altijd op afspraak, duurt 2 uur en er kunnen maximaal 4 personen aanwezig zijn. Op verzoek kan dit ook in de avond van 19.00 tot 21.00 uur maar dan dienen er minimaal 2 personen te zijn.

Wanneer?

Dinsdagmiddag wekelijks 13.30-15.30 uur

Vrijdagochtend wekelijks 9.30-11.30 uur

De kosten zijn € 15,00 per keer of jer kan een strippenkaart gekocht worden voor € 70,00 voor 5 lessen.  

De prijzen zijn inclusief gereedschap, lijm koffie/thee met iets lekkers maar exclusief materiaal en eventuele stookkosten. 

Bij annuleren binnen 24 uur worden de kosten wel in rekening gebracht.

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.