Onderzetters (6) mozaïeken

€ 35,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Gedurende deze doe-workshop ga je werken met diverse soorten (voorgevormd) glasmozaiek en creëert zo jouw eigen unieke onderzetters. Er zijn verschillende kleuren mozaiek steentjes aanwezig, dus je kunt echt iets moois maken wat bij jouw interieur/stijl past.

De ondergrond van de onderzetters en houder zijn van triplex. De onderzetters zelf zijn 10 x 10 cm, de houder is 13.5 x 13.5 cm en 7 cm hoog. 

Stap voor stap wordt je ondersteund in hoe het mozaieken werkt, krijg je uitleg over het gebruik van de verschillende materialen en gereedschappen.

Bij de workshop is inbegrepen

- alle materialen inclusief voegsel en een voegbeschrijving om het werkstuk thuis af te maken ( de lijm heeft 24 uur nodig om te drogen)

- gezellige en kundige begeleiding

- koffie/thee met iets lekkers

Het enige wat jij hoeft mee te nemen is een goed humeur :-)

Om te mozaïeken hoef je niet perse creatief of kunstzinnig te zijn. Mozaïeken is een ontspannen bezigheid waarbij je stukje bij beetje werkt aan een mooi kunstwerk. Vaak staan mensen na een workshop versteld van zichzelf. De workshops die geboden worden zijn voor beginners en gevorderden. Gezelligheid en ontspannen bezig staan centraal.

Ps, zowel de onderkant van de onderzetters als de houder kunnen  desgewenst (thuis) geverd worden in een bijpasssende kleur. Hiervoor kan bijvoorbeeld krijtverf gebruikt worden die nadien met wax wordt afgewerkt voor behoudt van de verf.

Specificaties

Productcode 138-22

Ook interessant

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.