De kogel is door de kerk, Yeah

De kogel is door de kerk, Yeah

 

Opeens realiseerde ik me dat mijn hobby wat uit de hand gelopen is. Overal in huis zie ik mozaïek stukken, al dan niet af, gereedschap om te mozaïeken, voegselresten (waardoor zelfs de afvoer al verstopt is geraakt) en losse steentjes. We kunnen op sommige dagen niet eens normaal aan tafel eten omdat daar stukken liggen te drogen! En daarbij komt, mijn hoofd loopt over van nog veel meer creatieve ideeën! Tijd voor bezinning, wat wil ik gaan doen? Blijf ik hobbymatig bezig of ga ik proberen mijn werken te verkopen?

Lastige keuze, want zitten anderen wel te wachten op mijn werk en ideeën? Ik kan natuurlijk de eerst komende tijd iedereen in mijn omgeving voor zijn of haar verjaardag of andere feestgelijke gelegenheid een leuk handgemaakt mozaïek stuk gaan geven maar schiet dat op?

Dus mijn besluit genomen ik ga een speciale facebook pagina aanmaken kijken hoe mijn werk valt bij diverse mensen. Gelijk maar een logo en naam ontworpen, en hoe vinden jullie dit?

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.