Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwe ontwikkelingen

 

Tjee, het is alweer juni! De afgelopen tijd hebben we helaas niet veel kunnen doen qua workshops. Corona heeft in de start van 2021 meer stilgelegd dan gedacht in 2020. Lockdown is toch wel een van de overheersende woorden geweest. Langzaam krijgen we gelukkig wel meer ruimte om dingen te kunnen ondernemen en weer terug te gaan naar een ‘normale’ samenleving. Al is nog het maar de vraag of dit een nieuwe normale samenleving is of de oude normale samenleving, ik ben er nog niet echt uit, de tijd zal het leren.

Qua Mosa & More zijn er weer nieuwe ontwikkelingen! Zo zijn we bezig met een vernieuwde website/webshop in een frissere kleur en en toegangkelijker EN staat momenteel het hele atelier ingepakt omdat Marjolein privé gaat verhuizen, dus blijf ons volgen!

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.