DIY pakketjes en Webshop

DIY pakketjes en Webshop

 

Deze tijden vragen toch meer het zoeken naar creatieve oplossingen. Zo zijn we begonnen met het ontwerpen van diverse DO IT YOURSELF (DIY) pakketjes zodat er nog steeds de mogelijkheid is thuis creatief aan de slag te gaan. Wel zo lekker in deze periode waarin er toch steeds meer thuis gezeten wordt en er allerlei beperkingen zijn buitenshuis. Wij zijn begonnen met het maken van een webshop, zo is meer inzichtelijk wat we allemaal aan producten hebben en hopen we nog wat inkomsten uit verkopen via deze weg te hebben.

Stilstand is achteruitgang is een gezegde, maar ik denk dat stilstand ook wel eens goed is, nadenken over wat je doet of niet doet en aanvaarden dat wat er op dat moment is hoe lastig wellicht ook. Stilstand is op dat moment geen achteruitgang maar gewoon stilstaan, aanvaarden, kijken naar het positieve en dan weer vooruitgaan!

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.