Corona

Corona

 

Nog niet eerder van de naam Corona gehoord anders dan een lekker biertje met warme dagen! Nou ondertussen weten we dat het ook iets anders is, een zeer vervelend virus met grote gevolgen.

Voor ons als kleine ondernemer met een bedrijfje aan huis een lastige periode, net als voor vele andere ondernemers. Allerlei maatregelen worden vanuit de overheid opgesteld en daarbij zit bij ons zelf ook een soort angst, want ja ziek worden wil je toch ook niet.

Ons Atelier is wisselend open en dicht, en heeft ondertussen de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en de groepsgrote aangepast. Wie had dit ooit kunne bedenken! Laten we hopen dat er snel een goed medicijn komt voor dit virus, houd tot die tijd vooral onze sociale media in de gaten om te weten wat we wel of niet kunnen bieden aan creatieve (coronaproef )mogelijkheden.

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.