Uitzicht op groei, spannende tijden

Uitzicht op groei, spannende tijden

 

De stap naar Facebook heeft al wat leuke dingen gebracht; verkoop van wat spullen, positieve reacties van mensen en zelfs al op met een kraampje op een ‘vrouwenochtend’ van het interkerkelijk vrouwenkoor ‘Woman In Grace’ gestaan.

En ineens liepen we tegen een superleuk creatief idee aan van Bren & An, ‘De LiefsFabriek’. Een verzamelplek van allerlei creatieve mensen die met liefde persoonlijke producten maken gezamenlijk een winkel gaan runnen waar deze unieke creaties te koop zullen zijn, de POP-UP store. Deze zal open zijn van 15 t/m 30 december en als er genoeg animo is gaat het plan verder uitgewerkt worden om tot een echte ‘Liefsfabriek’ te komen waar, naast een winkel, creatieve ondernemers gebruik kunnen maken van diverse ruimtes om te zelf te werken, workshops te geven en iedereen die het leuk vindt kennis te laten maken met creativiteit, hoe leuk.

Wij gaan in ieder geval deelnemen en onze spullen te koop aanbieden. Kom jij langs?

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.