1 jaar voorbij

1 jaar voorbij

 

Één jaar verder en wat ben ik blij ‘De LiefsFabriek’ gaat doorgang krijgen! We hebben met de andere ondernemers een rondleiding gekregen in, het nu nog lege, pand in Hazerswoude Dorp. Wat een mogelijkheden super, dat geeft zoveel energie!

3 april is de sleuteloverdracht, dan flink klussen met de andere deelnemers en 5 mei de officiële opening. Een drukke periode voor de boeg, nadenken wat ik wil gaan verkopen, hoe ik mijn ‘flexibele’ werkplek wil gaan inrichten en of ik workshops wil gaan geven, en zo ja welke?

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.