Summer vibes

Summer vibes

 

Wat een heerlijke zomer achter de rug. Begin van de zomer onze mooie spullen in een nieuwe winkel aangeboden, Store 17 in Katwijk aan Zee. Een proefperiode van 3 maanden afgesproken en zo kijken of we een beetje meer naamsbekendheid buiten onze woonplaats kunnen krijgen.

Daarnaast behoorlijk veel diverse workshops kunnen geven aan particuliere deelnemers, als bedrijfsuitje en zelfs een verjaardagsfeestje met High tea. Steeds meer mensen weten ons te vinden en ik moet toegeven dat de sociale media hier ook aan meehelpt. We zitten al over de 200 volgers op onze Facebooksite, zo tof.

Natuurlijk niet de hele zomer actief geweest, ook even een break genomen en naar Italië geweest, kleinigheidje is dan wel, de beroepsdeformatie, overal zag ik mozaïek of ideeën voor workshops.

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.