Het jaar is voorbij gevlogen

Het jaar is voorbij gevlogen

 

En dan zitten we alweer aan het einde van het jaar, een mooi jaar om op terug te kijken. Store 17 liep niet zoals verwacht, een mooie leerschool, de workshops zijn verder uitgegroeid en er is een rem op het continu maken van allerlei producten door onszelf. De ervaring tot nu toe is dat mensen zelf graag creatief bezig zijn, dus maken we nu vaak één voorbeeld en aan de hand daarvan geven we een workshop. Al doende leert men komt nu goed van pas.

Wat wel erg leuk is zijn de markten waar we staan, mensen reageren enthousiast op de spullen die we verkopen, nemen onze visite kaartjes mee om zelf een keer een workshop te volgen en wij hebben er erg veel lol in om een mooie kraam te maken.

Een aanrader is de Dickens Style markt in Den Haag, wat een sfeertje en wat een diversiteit aan mensen. We hebben producten verkocht voor mensen in Duitsland maar ook die mee gingen naar Australië, kijk zo komen we nog eens over de grens!

Via deze weg wensen we jullie allen hele mooie feestdagen en een goede start van 2019

Liefs Yvonne en Marjolein

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.