Rustige opstart

Rustige opstart

 

De periode na de kerstdagen is het altijd wat rustig op gebied van workshops en verkopen. De drukke decembermaand zorgt er denk ik voor dat mensen weer even meer tot zichzelf willen komen. Ik merk het zelf ook, een soort tijd van bezinning tot ineens de opruimwoede komt, het huis weer fris en fruitig maken, bloemetjes halen, kortom voorjaar in aantocht.

Voor ons een mooie moment om eens te gaan denken aan de MORE in onze naam, wat kunnen we anders dan alleen mozaïek bieden. Zo kwamen we op het pad van HOTPOT glasfusion. Eigenlijk wel wat overeenkomsten met het mozaïeken. Je snijdt of breekt stukjes (speciaal) glas en maakt daar een mooie vorm van. Dit gaat in de HOTPOT en je laat het glas langzaam samen smelten. Dit is echt super leuk om te doen en je kan er ook mooie producten mee maken. Wij zijn in ieder geval een cursus gaan volgen en wellicht gaat dit ook tot een van onze mogelijkheden behoren.

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.