Leuk en minder leuk nieuws

Leuk en minder leuk nieuws

 

Waar zal ik mee beginnen, het goede of het minder goede nieuws? Maar gelijk met de deur in huis vallen, ‘De Liefsfabriek’ gaat eind 2019 sluiten, SNIK, het huurcontract van het huidige pand is opgezegd. Dit betekent dat we ons moeten gaan beraden om te kijken wat we gaan doen. Sowieso gaan we door met Mosa & More! Maar hoe? Dat zullen we in de komende tijd kenbaar maken via deze weg en of de sociale media.

Dan het leuke nieuws, van 24 mei tot 27 juli is er een POP UP store in Ijsselstein geopend door een van onze creatieve collega’s van ‘De Liefsfabriek’. Midden in de leuke Dorpsstraat is deze te vinden. Onze spullen zullen hier ook te koop komen en als er genoeg animo is zullen we zeker een workshop gaan geven daar. Wij zijn in ieder geval weer enthousiast over deze uitdaging, jullie ook?

 

 

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van deze cookies.